Chef-ul Mircea Gheorghe arată cum se prepară cea mai rapidă rețetă de macarons. Acesta oferă numeroase sfaturi pentru realizarea desertului ideal.
articolul continua dupa recomandari
Aceste dulciuri au dat culoare patiseriei franţuzeşti. Macarons pot fi făcute în foarte multe feluri. Baza este aceeaşi chiar dacă mărimea, culoarea şi gustul diferă! Este o bezea cu făină de migdale.
Pentru a face acasă macarons aveţi nevoie de:
- albuş (două ouă)
- făina de migdale - nu o putem înlocui cu alt tip de făină.
Apoi umplutura o realizaţi cu:
- Crema de fistic
- Ciocolată
- Frişcă lichidă
Macarons se pot umple şi cu gem, cu absolut ce doriţi. Vezi în video de mai jos toate detaliile.
Sursa foto: captura Star Matinal
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc