Cea mai rapidă rețetă pentru macarons. Două albușuri, făină de migdale, cremă de fistic și ciocolată

 

Chef-ul Mircea Gheorghe arată cum se prepară cea mai rapidă rețetă de macarons. Acesta oferă numeroase sfaturi pentru realizarea desertului ideal.

Aceste dulciuri au dat culoare patiseriei franţuzeşti. Macarons pot fi făcute în foarte multe feluri. Baza este aceeaşi chiar dacă mărimea, culoarea şi gustul diferă! Este o bezea cu făină de migdale.

Pentru a face acasă macarons aveţi nevoie de:

  • albuş (două ouă)
  • făina de migdale - nu o putem înlocui cu alt tip de făină.

Apoi umplutura o realizaţi cu: 

  • Crema de fistic
  • Ciocolată
  • Frişcă lichidă

Macarons se pot umple şi cu gem, cu absolut ce doriţi. Vezi în video de mai jos toate detaliile.

Sursa foto: captura Star Matinal

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews