DIETA cu care Giulia Nahmany a slăbit 26 de KILOGRAME!

 
+2 click pentru
galerie

A topit 26 de kilograme iar acum este de nerecunoscut! Care este dieta minune cu care a slăbit Giulia Nahmany a dezvăluit chiar ea în emisiunea "Star Matinal".

După ce a slăbit 26 de kilograme, Giulia Nahmany a dezvăluit secretul său. Aceasta nu se lasă înmuiată de explicaţia "aşa eşti tu, nu poţi să slăbeşti", aşa că s-a ambiţionat şi a demonstrat că poate face orice îşi doreşte.


"Trebuie să fim fericiţi cu noi înşine şi să ne menţinem sănătoşi. Totul vine cu multă muncă, cu mult sacrificiu, dar cred că secretul constă în a fi constant. Am vrut să-mi dovedesc că pot. Mulţi spun că este conformaţia mea genetică, că nu se poate... Este vorba despre muncă", a mărturisit vedeta.

"Mănânc foarte multe fructe dimineaţa, legume, puţin peşte... Carne nu mănânc! Nuci, avocado, seminţe... Fac mişcare cel puţin şase zile pe săptămână. Vara aceasta am mers la mare şi m-am simţit în sfârşit bine în pielea mea şi nu am simţit nevoia să mă acopăr", a mai explicat aceasta.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews