E blondă, frumoasă şi singură de Valentine's Day! Se pregătea de nuntă, dar a rămas fără mire

+2 click pentru
galerie

Flore Salalidis a anunţat că face nuntă mare, dar planurile s-au năruit. Acum blonda s-a despărţit definitiv de ultimul său iubit şi nu vrea nici vorbă să mai audă de o altă relaţie.

Blonda a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a fost surprinsă în timp ce îşi pregătea micul dejun. În loc să pregătească două porţii, Flore Salalidis gâtea o singură porţie şi urma să ia masa alături de bărbatul rămas în casa sa şi anume căţeluşul său.

"Nu înţelegem şi nu ajungem nicăieri. Deja sunt trei ani şi a venit momentul să o luăm fiecare pe drumul lui. Este definitiv! Noi am vorbit despre nuntă, dar nu ne-am făcut planuri. Am discutat despre asta, mai bine că nu ne-am plănuit nimic. Am un bărbat în casă, este căţeluşul meu de şase ani. E pe aici, nu ştiu dacă îl vedeţi. O să fac Valentine's Day cu fetele. Admiratori sunt, dar în momentul de faţă nu-mi mai doresc nimic decât linişte. Îmi doresc să fiu cu familia şi cu prietenii. Vreau să iau o pauză pentru că atunci când nu merge, nu merge. Sunt mai multe lucruri care m-au deranjat la el, dar momentan nu ştiu, nu vreau să mă gândesc la o altă relaţie momentan sau ce mi-ar plăcea la un alt bărbat. Noi mai vorbim, am rămas în relaţii bune, dar atât", a mărturisit Flore Salalidis.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews