E blondă, frumoasă şi singură de Valentine's Day! Se pregătea de nuntă, dar a rămas fără mire

 
+2 click pentru
galerie

Flore Salalidis a anunţat că face nuntă mare, dar planurile s-au năruit. Acum blonda s-a despărţit definitiv de ultimul său iubit şi nu vrea nici vorbă să mai audă de o altă relaţie.

Blonda a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a fost surprinsă în timp ce îşi pregătea micul dejun. În loc să pregătească două porţii, Flore Salalidis gâtea o singură porţie şi urma să ia masa alături de bărbatul rămas în casa sa şi anume căţeluşul său.

"Nu înţelegem şi nu ajungem nicăieri. Deja sunt trei ani şi a venit momentul să o luăm fiecare pe drumul lui. Este definitiv! Noi am vorbit despre nuntă, dar nu ne-am făcut planuri. Am discutat despre asta, mai bine că nu ne-am plănuit nimic. Am un bărbat în casă, este căţeluşul meu de şase ani. E pe aici, nu ştiu dacă îl vedeţi. O să fac Valentine's Day cu fetele. Admiratori sunt, dar în momentul de faţă nu-mi mai doresc nimic decât linişte. Îmi doresc să fiu cu familia şi cu prietenii. Vreau să iau o pauză pentru că atunci când nu merge, nu merge. Sunt mai multe lucruri care m-au deranjat la el, dar momentan nu ştiu, nu vreau să mă gândesc la o altă relaţie momentan sau ce mi-ar plăcea la un alt bărbat. Noi mai vorbim, am rămas în relaţii bune, dar atât", a mărturisit Flore Salalidis.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews