E hotărâtă să nu-l mai primească acasă pe fostul soţ, după ce acesta a fugit cu amanta: "Sunt sigură că n-o să se căsătorească cu ea"

 

Liliana Ciotoi, actuala soţie a lui Dan Ciotoi, a venit în emisiunea "Star Matinal" şi a vorbit despre relaţia sa cu actualul său soţ. Divorţul nu este exclus şi deşi există încă sentimente, aceasta e hotărâtă să nu-l primească înapoi. "Ce încredere să mai am? Dacă pleacă la piaţă, cred că merge la ea... Dacă se duce la pâine, la fel. Ce a făcut el este de neiertat. Femeia asta l-a acaparat. Cred că el vrea să plece, aşa cum pleca el de obicei, iar acum să se întoarcă acasă. Din păcate asta nu se mai poate, orice om are limite (...) Când a plecat de acasă, l-am sunat şi l-am întrebat unde este şi mi-a spus că a plecat. L-am întrebat unde, a zis că ne-am despărţit. De ce? "În ultimii cinci ani, nu prea ne-am înţeles". Mi-a fost foartre greu. Mi-am sunat surorile, prietenele... Nu înţelegeam de ce n-a existat nicio discuţie contradictorie măcar între noi. E laş. N-a putut să mă privească în ochi", a mărturisit femeia.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews