Femeia care a vizitat Raiul face schimbări în casa lui Bote. Există fantome sau spirite în locuință?

 

Femeia care a vizitat Raiul face schimbări în casa lui Răzvan Botezatu. Există fantome sau spirite în locuința prezentatorului?

Prezentatorul de la "Star Matinal" simte cum cineva se tot plimbă prin casă. În dormitorul lui, se simte o tensiune, o apăsare faţă de restul casei, acela fiind locul în care fosta proprietară şi-a dat ultima suflare. Răzvan Botezatu o întreabă pe parapsihologul Geta Heimerl ce e de făcut în acest caz.

"De făcut rugăciunile, rugăciunile de iertare pentru ei, ca să aibă puterea să se desprindă. Pentru că puterea iertării e fantastică." a spus Geta Heimer

După ce este sfătuit să tămâieze casa şi să aprindă lumânări în timp ce se roagă, Geta Heimerl vine cu un nou sfat pentru Răzvan Botezatu.

"Dacă tot le mai simţi le spui ferm: "Am făcut rugăciuni de iertare pentru voi, v-am dat tot ce trebuia, acum e cazul să te întorci acolo unde îţi este locul!" ", a spus Geta Heimerl.

După toate spusele parapsihologului, Răzvan Botezatu şi-a luat colegele şi a început să facă mutări în casa lui. A mutat din dormitorul cu pricina patul, a pus o canapea, a tămâiat şi aşteptăm să vedem cum o să se simtă în următoarele zile. Toate detaliile şi declaraţiile le vezi în video de mai jos.

Citeşte şi: Obiecte care se mișcă, zgomote inexplicabile, lucruri sparte din senin. Casa lui Răzvan Botezatu, bântuită? Femeia care a vizitat Raiul a dat verdictul

Sursa foto: captura Star Matinal


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate