Iată dovada că Răzvan Botezatu minte! Are o relaţie ascunsă cu asistenta lui, Raluca Dumitru

 

Au apărut în repetate rânduri în ipostaze incendiare, în propria lor emisiune şi au lăsat mereu de înţeles faptul că între ei ar fi ceva mai mult decât o relaţie de prietenie. Ba mai mult decât atât, s-au şi sărutat în direct, însă au negat că ar fi avut o relaţie.

Este vorba despre un prezentator TV de la noi şi asistenta lui, care de multă vreme au o relaţie destul de apropiată, iar acum a apărut dovada că totul este real între ei.  Mai exact, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru, de la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, se dau de gol cu fiecare ocazie.

Astăzi, Răzvan a luat masa în familie alături de Raluca, semn că lucrurile dintre ei sunt serioase, iar el a vrut deja să o prezinte pe brunetă rudelor sale.

"Întâlnire de familie. Mama mea și mama Ralucai (cuscrele). Sărbătoare mare pentru Creștini - Buna Vestire, dezlegare la peşte," a scris Răzvan Botezatu, în dreptul fotografiei.

Imaginea a adunat rapid din partea fanilor o mulţime de like-uri, dar şi urări de "Poftă bună!".

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate