Liviu Vârciu, burlacul dorit de toate femeile: "Nu mai sunt cum erau, nu mai lasă de la ele!"

 
+2 click pentru
galerie

După ce a fost cuplat cu numeroase domniţe din showbizul autohton, Liviu Vârciu a lămurit problema. A spus totul despre femei, dezamăgire şi suferinţă.

Prezentatorul a acordat un interviu pentru Antena Stars şi povestit cu sinceritate despre femeile din viaţa lui. De asemenea, el a mărturisit de ce nu a reuşit să îşi găsească un suflet pereche, mai ales că are momente în care se simte destul de singur.

"Ăsta e adevărul, femeile au luat-o razna, nu mai sunt cum erau, nu mai lasă de la ele, dacă femeia vrea să aibă o relaţie, o familie poate. Bărbatul, el a fost tot timpul mai fermecat aşa. Toate se întâmplă la momentul potrivit, crezi în chestia asta, nu?  Dumnezeu face cumva aşa să le pună când îţi trebuiesc. Când ai nevoie în ultima fază, atunci îţi arată femeia, cred eu," a spus Liviu Vârciu, la Antena Stars.

Urmăriţi întregul interviul de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate