JOI, 25 FEBRUARIE 2016

Medicii nu i-au dat nicio şansă! Mara Bănică, soluţii extreme împotriva durerii: "Nu există zi în care nu 3-4 calmamnte"

După 15 ani de chin și operații nereușite, Mara Bănică a luat o decizie șoc. Ajunsă la capătul puterilor, vedeta s-a hotărât să încerce câteva metode incredibile, care să o scape de durerile îngrozitoare cu care trăieşte. După zeci de tratamente medicale în zadar, Mara Bănică aproape că-și pierduse speranța şi credea că va trăi cu dureri groaznice tot restul vieţii. Din fericire pentru ea, soluția a apărut exact la momentul oportun. Un prieten apropiat a citit pe Spynews.ro despre problemele de sănătate și i-a dat o mână de ajutor.

COMENTARII

STAR MATINAL

Casa de vacanţă a lui Nicolas Sarkozy întrece orice imaginaţie

acum 1 ore

Dacă până acum v-am arătat casele celor mai cunoscuți artiști, fie ei actori sau cântăreți, acum a venit timpul să vedem cum se răsfață și cei mai influenți oameni ai lumii.

STAR MATINAL

Şoferii cuminţi ar putea scăpa de plata anuală a RCA

acum 1 ore

Mare atenţie! Şoferii cuminţi ar putea scăpa de plata anuală a RCA. Firmele de asigurări vor fi nevoite să dea banii înapoi. În Parlament va fi depusă o lege conform căreia plata RCA se va face doar o dată pentru un autorism, nu anual, aşa cum este acum, dar asta doar dacă acesta...

STAR MATINAL

Nadia Comăneci s-a apucat de tenis

acum 1 ore

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!