Nimeni nu se gândea vreodată la colaborarea lor, dar au ajuns să fie cel mai comentat cuplu de pe scenă. Cum au ajuns Fuego şi Irina Loghin să spargă topurile

 

Fuego vorbeşte despre colega lui de scenă, Irina Loghin, cu foarte multă iubire şi foarte mult respect. 

"Doamna Irina Login este cel mai bun coleg. Colegul se vede la drum când stăm zile întregi, săptămâni întregi împreună, când vorbim, când spunem bancuri, cînd mâncăm. Când e la dietă sunt și eu la dietă, dacă nu-i la dietă nu-s nici eu la dietă." a declarat Fuego.

Fuego povesteşte cu drag o întâmplare haioasă alături de Irina Loghin.

"Hai să vă zic una, când spălam parbrizul noaptea amândoi la o benzinărie și ne-a văzut un domn care probabil ne cunoștea foarte bine și a vrut să facem poză în momentul în care spălam parbrizul." a declarat Fuego.

"Eu am avut foarte multe de învățat, dar cel mai frumos moment al profesiei mele a fost acela în care am descoperit în adevăratul sens muzica populară. Datorită Irinei Loghin, mamei mele adoptive, am iubit folclorul." a adăugat Fuego. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.

Citeşte şi: Momente de cumpănă pentru Fuego: ”A trecut print-o operație extraordinar de grea”

Sursa foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate