Noi informații în cazul Israelei. Ce se întâmplă la IML

 

Noi informații în cazul Israelei. Trupul neînsuflețit al femei de afaceri va fi pregătit pentru transportul în Israel.

În cursul zilei de astăzi trupul neînsufleţit al Israelei urmează să fie scos şi pregătit pentru transportul în Israel. Mai exact acolo este aşteptată o delegaţie de la Ambasada Israelului în România care să aducă un paşaport. Este vorba de un act mortuar care are rolul de a ajuta la transportul neînsufleţit al Israelei. 

Vă reamintim că Israela a fost găsită moartă în casa în seara de Vineri, după ce nu mai răspunsese la uşă şi la telefon vecinilor şi prietenilor. Israela a fost găsită de către avocata ei, Rodica Bucur care cu ajutorul unui echipaj de poliţie a reuşit să sparga uşa şi au găsit-o pe jos în baie. Se pare că Israela a murit în urma unei hemoragii stomacale. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate