Pizza este un aliment foarte gustos şi este consumat des, dar puţini ştiu la ce riscuri de expun. Secretul este felul în care se mănâncă şi ce ingrediente se află pe blat. Specialiştii trag un semnal de alarmă şi te învaţă cum să faci o pizza bună, fără calorii.
articolul continua dupa recomandari
"Pizza este gustoasă şi ea este consumată ca fast-food. Dacă facem o pizza acasă sau mâncăm una tradiţională ca în Italia, atunci vorbim despre altceva. Blatul trebuie să fie cât mai subţire şi trebuie să punem ingrediene naturale. Blatul pufos nu trebuie să fie foarte gros. Secretul stă în cum este consumată. Pizza sănătoasă poate fi mâncată o dată pe săptămână în timpul prânzului", a declarat Simona Carniciu la Antena Stars.
L.F.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc