Prima apariţie a Rocsanei Marcu la "Star Matinal" după ce a trecut prin operaţia de liposucţie! Cum se simte prezentatoarea TV

 
+3 click pentru
galerie

După ce în weekend a suferit o operaţie de liposucţie, prezentatoarea emisiunii "Star Matinal" şi-a făcut apariţia în platou într-un mod diferit.

Sâmbătă a fost o zi plină pentru prezentatoarea TV a emisiunii "Star Matinal". Rocsana Marcu a avut parte de o operaţie de liposucţie în care i-a fost eliminat surplusul de piele de care nu putea scăpa nici cu trei vizite la sală pe săptămână.

"În mod normal ar trebui să-mi taie puţin din surplusul care a rămas după cele două sarcini. Eu fac sport atât la sală cât şi tenis de câmp, dar surplusul acela nu poţi să-l dai jos altfel decât printr-o asemenea intervenţie. De ce să fiu nevoită să îmbrac doar anumite rochiţe, un anumit model... Şi acum m-a sunat un prieten şi mi-a zis că-s nebună la cap, că am fost la piscină şi nu s-a văzut nimic. Am înţeles că nu e nimic complicat, o să dureze cam o oră. Când ai 30 de kilograme e ceva dificil... Fiind vorba despre o anestezie generală, e mai complicat. Recuperarea e mai greoaie, am timp mâine să mă liniştesc, mi-am luat o carte să citesc. Luni o să fiu la Matinal. O să port un corset timp de o lună pe care nu o să-l dau jos decât atunci când fac duş", a mărturisit Rocsana sâmbătă, înainte de operaţie.

Duminică a intrat în direct în emisiunea "Star Magazin" şi a dat declaraţii exclusive despre starea sa de spirit. Blondina spunea că se simte foarte bine şi că important este cum intri în sala de operaţii. În cazul său, a mers total pe încredere şi având o stare bună de spirit, aşadar şi rezultatele, cât şi starea de după, erau foarte bune!

Astăzi este prima zi de emisiune după operaţia suferită şi Rocsana Marcu a apărut în platoul emisiunii "Star Matinal" alături de colegii ei, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru. Pozitivitatea sa este neschimbată şi pare să fie în forţă maximă.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate