Raluca Dumitru a preparat astăzi o plăcintă cu năut și legume. Pentru că este de post se poate unge cu apă şi nu cu ou.
articolul continua dupa recomandari
- Aluat foietaj- 400 g
- Conservă de năut- 1
- Vinete- 1
- Dovlecel verde- 1
- Praz- 1
- Ardei capia- 1
- Ulei de măsline- 3 linguri
- Usturoi- 1 căţel
Se pune usturoiul la călit, în trei linguri de ulei de măsline, după care tăiaţi prazul rondele, apoi se adaugă peste usturoi. Mărunţiţi ardeiul, dovlecelul şi vânăta. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.
Sursa foto: captura "Star Matinal"
Citeşte şi: Ralu ne pregătește „Tăieței de casă la cuptor cu gem și nucă”
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc