Acesta este poate unui dintre cele mai extravagante deserturi, iar gustul lor nu se compară cu nimic. Deşi este destul de dificil de preparat, asistenta Raluca Dumitru a încercat şi ea să pregătească macarons cu ciocolată. Efortul merită din plin, pentru că gustul lor este divin.
articolul continua dupa recomandari
Ingrediente:
- 250 gr făină de migdale (migdale măcinate)
- 450 gr zahăr pudra (cumpărat)
- 20 gr cacao
- 200 gr albușuri de ou (de la 6 ouă de dimensiune medie; la temperatura camerei)
- 50 gr zahăr tos
- 5 picături colorant roșu lichid sau un vârf cuțit colorant roșu pudra
- (opțional, eu n-am folosit deloc colorant în această transă)
- Ganache de ciocolată
- 220 ml smântâna dulce pentru frișcă
- 20 gr ceai Earl Grey
- 250 gr ciocolată neagră (50 % cacao)
- 50 gr unt (nesărat)
Pentru a afla cum se prepară această reţetă inedită, urmăreşte materialul video de mai sus!
Foto: Hepta
M.T.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc