REŢETA MATINALĂ - VINERI: Macarons cu ciocolată

 
+2 click pentru
galerie

Acesta este poate unui dintre cele mai extravagante deserturi, iar gustul lor nu se compară cu nimic. Deşi este destul de dificil de preparat, asistenta Raluca Dumitru a încercat şi ea să pregătească macarons cu ciocolată. Efortul merită din plin, pentru că gustul lor este divin.

Ingrediente:

  •  250 gr făină de migdale (migdale măcinate)
  •  450 gr zahăr pudra (cumpărat)
  •  20 gr cacao
  •  200 gr albușuri de ou (de la 6 ouă de dimensiune medie; la temperatura camerei)
  •  50 gr zahăr tos
  •  5 picături colorant roșu lichid sau un vârf cuțit colorant roșu pudra
  •  (opțional, eu n-am folosit deloc colorant în această transă)
  •  Ganache de ciocolată
  •  220 ml smântâna dulce pentru frișcă
  •  20 gr ceai Earl Grey
  •  250 gr ciocolată neagră (50 % cacao)
  •  50 gr unt (nesărat)

Pentru a afla cum se prepară această reţetă inedită, urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest