Rita Mureşan a obosit să lupte cu problemele cu greutatea: "Uneori mai am poftă de crenvurşti!" Iată cum arată acum

 
+2 click pentru
galerie

Rita Mureşan a fost invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, unde a vorbit cu sinceritate despre probleme din viaţa ei.

Creatoarea de modă reuşit să slăbească aproape 50 de kilograme, însă de-a lungul timpului, ea a avut mai multe probleme cu greutate. Rita Mureşan a vorbit şi despre faptul că uneori kilograme în plus se adună din cauza şocurilor emoţionale. De asemenea, Rita Mureşan a spus şi ce dietă are în prezent.

"Eu cred că am fost destul de constantă şi armonioasă. Am avut perioade, mai ales după ce a plecat mămica mea la ceruri, în care am fost exagerat de slabă, de subţire, însă acum, eu cred că sunt armonioasă şi destul de bine. Chestiile emoţionale ne ajută uneori să punem kilograme în plus, alteori să le dăm jos, depinde de fiecare cum reacţionează. Nu este vorba despre mâncare, dacă tu ai acelaşi regim de viaţă, dacă te consumi la nivel emoţional, este posibil să mai pui 2-3 kilograme în plus.Nu am dat nicio dată sfaturi despre diete, am spus că este mai bine să meargă la nutriţionist. Nu am dat nicio dietă cu îngeri, aş vrea ca acel site care a publicat-o să scoată cu totul numele meu, sau să scoată cu totul dieta. A slăbi 12 kilograme în 10 zile chiar nu este sănătos, este un şoc pentru organism.

Organismul meu nu mai suportă carnea, şi atunci nu mai mănânc. Dar uneor mai am poftă de crenvurşti." a spus Rita Mureşan, la Antena Stars.

Rita a vorbit şi despre revenirea în ţară a fiicei sale.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars, eva.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews