Secrete pe care chelnerii nu ți le-ar spune niciodată

 

Publicația Reader's Digest a făcut un top al celor mai bine păstrate secrete în rândul chelnerilor. 

Ca în orice meserie există o mulțime de lucruri ascunde pe care personalul nu dorește ca tu să le afli. Între ceea ce comanzi și ceea ce primești există niște diferențe pe care numai personalul restaurantelor le știe. Uneori regulile de igienă lasă de dorit, unele alimente sunt în pragul alterării sau se apelează la unele șiretlicuri pe care clienții nu le observă. Data viitoare când mergi la restaurant încearcă să descoperi diferențele!

Lămâile din băuturi sunt pline de microbi deoarece nu sunt spălate niciodată. E mai bine să eviți să comanzi.

Specilalitatea zilei este ceea ce vor să vândă înainte să treacă de termenul de valabilitate și să se strice. Nu lua niciodată meniul special, mai ales dacă este vorba de pește.

În felurile speciale pentru copii se pune zahăr că să le placă mai mult.

Evită să iei masa în oraș atunci când sunt anumite sărbatori. Felurile de mâncare sunt mai scumpe și de o calitate îndoielnică. Se pune accentul pe viteza cu care este făcut preparatul și nu pe calitate.

De obicei, sosurile și dressing-uri sunt cumpărate la galeată și se mai adaugă doar câteva ingrediente, cum ar fi ierburile aromatice, în momentul servirii. Ți s-a întâmplat până acum?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest