Silvana Rîciu, dezvăluiri despre operaţiile sale! "În kilograme n-am slăbit deloc"

 
+2 click pentru
galerie

Silvana Rîciu a dezvăluit detalii importante despre demersul ei pentru a-şi îmbunătăţi condiţia fizică.

În legătură cu implantul de silicon la sâni, Silvana Rîciu a recunoscut că ar fi avut nişte probleme majore după prima operaţie, motiv pentru care a trebuit să se întoarcă pe masa medicilor.

"Eu mi le-am făcut din necesitate în urma celor două sarcini pe care le-am avut. Am făcut o remodelare corporală. Prima oară implanturile mi-au fost puse sub glanda mamară şi mă deranjau extraordinar de mult. Erau grele, erau un discomfort. Din 2011 până acum nu mai am nicio problemă. Am refăcut la şase luni după prima intervenţie. Nu puteam să nu port sutien, chiar erau deranjante. Atârnau greu, ceea ce nu era normal. Medicii îţi fac o intervenţie ca apoi să revii, să mai scoţi nişte bani", a mărturisit vedeta.

Totodată, a vorbit şi despre kilogramele pe care le-a pierdut.

"Am slăbit vreo 20 şi ceva de kilograme şi s-a lăsat pielea, a trebuit înlăturată din câteva zone. În kilograme nu am slăbit absolut deloc după remodelarea corporală, dar a fost nevoie de o cioplire, ca să zic aşa", a explicat Silvana Rîciu.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate