Speak a găsit o metodă inedită ca să menţină aprinsă flacăra iubirii! Ce face cu Libelula? Priveşte!

 

De când s-a întors din America, Speak stă numai cu Libelula sa. Acolo unde este artistul este şi focoasa dansatoare Ştefania. După ce i-am spionat, am aflat cum menţin cei doi flacăra iubirii aprinsă.

Speak şi Libelula sunt de nedespărţit, iar orice fac, fac împreună. Fie că sunt în oraş, la restaurante sau în maşină, cei doi  se simt minunat unul în compania celuilalt. Iar micile tachinări sunt la ordinea zilei. 

Cei doi par a forma un cuplu neobişnuit, în care umor este esenţial... umorul şi shaorma. Mai în glumă, mai în serios Speak şi Libelula par încet încet a-şi recunoaşte iubirea.

Vezi imaginile de mai sus.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate