Toxiinfecția alimentară poate duce la deces. Evită aceste produse în vacanță pentru a nu a avea probleme

 

Dr. Simona Carniciu a vent în această dimineață la ”Star Matinal” pentru a vorbi despre toxiinfecția alimentară și despre trucurile care pot împiedica alimentele să nu se strice.

Aceasta a dezvăluit ce trebuie să facem pentru a avea alimentele cât mai mult timp fără să se strice.

”În primul rând, trebuie să fim atenți la ce cumpărăm și apoi cum păstrăm alimentele. După gătire, alimentele se păstrează la caserole, închise cu capac și așezate separat. Nu se pune mâncare în oală și farfurie, căci trebuie păstrată cât mai etanș. Nu se lasă fructele și peștele mai mult de o oră afară. Fructele se spală și se usucă înainte de a se ține în frigider. La spălat, se pun într-un șervețel, se șterg bine și se pun în frigider. În vacanță se evită alimentele ușor perisabile și cele congelate. Se recomandă cele mai puțin probabil pentru a fi infectate”, a spus medicul la Antena Stars.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest