Vibrația nașterii! Previziunile destinului din data ta de naștere

 

Vrei să ştii ce îţi rezervă viitorul? Învaţă să îţi calculezi vibraţia naşterii! Astăzi la Star Matinal vei afla previziunile destinului din data ta de naştere.

Adunăm toate numerele care compun data de naştere până ajungem la un singur număr de la 1 la 9. Acesta este vibraţia naşterii. Exemplu: dacă eşti născut pe data de 02.07.1995 vei calcula aşa: 2+7+1+9+9+5=33. Din nou aduni 3+3=6, deci 6 este vibraţia naşterii tale. 

1 - În general este un număr destul de puternic. În anul 2017 ei sunt extrem de avantajaţi. Toţi cei care au vibraţia naşterii 1 vor avea un an excelent. Sunt predispuşi în viaţă să aibă meserii de conducere.

Toate detaliile, îmn video de mai sus! 

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate