MIERCURI, 03 FEBRUARIE 2016

Vrei să îţi scoţi aluniţele de pe faţă? Medicii spun care sunt toate riscurile la care te expui

Nu sunt deloc puţine persoanele care se confruntă cu problema aluniţelor numeroase pe piele. Numărul lor variază de la om la om, iar în anumite cazuri, situaţia se poate agrava în mod serios.

Anumite tipuri de aluniţe pot fi cancerigene, însă pot fi eliminate cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale. Un medic specialist în dermatologie a spus cât de riscantă este o asemenea intervenţie.

"Soarele este principalul factor de risc, atât în privinţa apariţie aluniţelor, cât şi în evoluţia lor în cancer de piele. De aceea, este obligatorie protecţia cu loţiuni şi creme speciale," a spus un medic specialist, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.

COMENTARII

STAR MATINAL

Flore Salalidis, în doliu înainte de ziua sa: "Asta a fost dorinţa lui"

acum 2 ore

Cu aproape o săptămână înainte să împlinească o frumoasă vârstă, Flore Salalidis a anunţat într-un mesaj făcut public că s-a împlinit un an de la moartea fostului ei soţ. Deşi erau divorţaţi când bărbatul a decedat, cei doi rămăseseră în relaţii bune. Chiar au vorbit...

STAR MATINAL

Delia atrage succesul ca un magnet

acum 12 ore

Este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe de la noi din ţară, însă drumul până la diva care a ajuns astăzi a fost tare greu.

STAR MATINAL

Angelina Jolie a ajuns cu copiii la FBI

acum 12 ore

STAR MATINAL

Vedetele de la Hollywood îşi dau averile pentru frumuseţe

acum 12 ore

Vedetele de la Hollywood îşi dau averile pentru frumuseţe

STAR MATINAL

Barack Obama a fost surprins la sala de fitness

acum 12 ore

Barack Obama a fost surprins la sala de fitness

Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!