Vrei să îţi scoţi aluniţele de pe faţă? Medicii spun care sunt toate riscurile la care te expui

 
+2 click pentru
galerie

Nu sunt deloc puţine persoanele care se confruntă cu problema aluniţelor numeroase pe piele. Numărul lor variază de la om la om, iar în anumite cazuri, situaţia se poate agrava în mod serios.

Anumite tipuri de aluniţe pot fi cancerigene, însă pot fi eliminate cu ajutorul unei intervenţii chirurgicale. Un medic specialist în dermatologie a spus cât de riscantă este o asemenea intervenţie.

"Soarele este principalul factor de risc, atât în privinţa apariţie aluniţelor, cât şi în evoluţia lor în cancer de piele. De aceea, este obligatorie protecţia cu loţiuni şi creme speciale," a spus un medic specialist, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate