A băgat afinele la frigider, le-a pisat şi le-a dat pe gene! Cum a minunat o întreagă lume cu un simplu truc

 
+2 click pentru
galerie

O fată pasionată de frumuseţe şi de trucurile simple, dar inteligente a realizat un filmuleţ de senzaţie cu un simplu ingredient: afinele.

Un truc mai simplu decât atât nu se putea! O tânără a băgat în frigider un castron cu afine, a aşteptat cinci minute şi de aici nu mai era decât un pas până la dezvăluirea unui secret miraculos.

După cele cinci minute aşteptate, fata a luat o furculiţă şi a pisat afinele uşor. Atunci când totul a devenit o pastă, a luat un beţişor de urechi pe care a luat o cantitate mică din pasta obţinută. În compoziţia rămasă, tânăra a amestecat puţin folosind periuţa de rimel. Aceasta s-a dat apoi cu aceasta şi a adăugat încă puţină compoziţie cu ajutorul beţişorului de urechi. Efectul obţinut e acelaşi cu cel al unui rimel normal.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate