A băut kefir timp de 30 de zile, apoi s-a întâmplat ceva uimitor în organismul ei! Nu a mai renunţat la obicei

 

Lactele ar trebuie să fie nelipsite din alimentaţia fiecăruia dintre noi, mai ales iaurturile şi kefirul pentru că au beneficii nebănuite asupra organismului tău.

Dar te-ai gândit vreodată că un astfel de aliment banal poate fi un adevărat medicament pentru organismul tău?  Ei bine, o femeie care a testat efectele acestui aliment, și-a întărit sistemul imunitar și a dat jos câteva kilograme bune pur și simplu consumând kefir timp de 30 de zile. 

Iată povestea ei, potrivit site-ului secretele.com.

„La numai o săptămâna de când am început să beau kefir, am început să mă simț mult mai bine, metabolismul meu s-a accelerat, și am început să mă simț mult mai energizata. După două săptămâni am observat că pantalonii au devenit mai puțin ficși pe talie, iar după trei săptămâni slăbisem în mod vizibil în zonă burtii”, susține femeia. 

După câteva căutări pe internet, femeia și-a procurat fermenți și culturi fungice pentru kefir. S-a hotărât să înlocuiască masa de seară cu o cană din băutură pe care și-a preparat-o astfel:

În fiecare seară, a strecurat baza de kefir printr-o sită de plastic, apoi a ținut-o sub jet de apă rece pentru a îndepărta depozitele de lapte închegat. După spălarea fermenților, femeia i-a transferat într-un borcan de sticlă, iar apoi a turnat peste ei lapte dulce de vacă sau de capră la temperatură camerei. 

A acoperit vasul cu bază de iaurt cu o fașă de bumbac și a depozitat-o într-un loc întunecos timp de 24 de ore. După cele 24 de ore, femeia a băut amestecul strecurat de consistență kefirului.

„Kefirul nu trebuie ținut la lumină sau în frigider. În plus, trebuie să eviți intrarea în contact a fermenților cu obiectele metalice. Folosește doar ustensile din plastic, lemn sau ceramică”, explică ea.

A băut acest kefir timp de o lună. Nu a schimbat cu nimic alimentația de la masa de dimineață și de prânz, dar în loc de cină a consumat în fiecare zi 250 ml de kefir proaspăt stors. 

„La numai o săptămână de când am început să beau kefir m-am simțit mult mai bine, metabolismul meu s-a accelerat, și am început să mă simt mult mai energizată. Efectele s-au amplificat cu fiecare înghițitură luată din această bautură”, susține femeia. 

După trei săptămâni, femeia a slăbit 3 kg din jurul taliei și din zona abdomenului! Regimul alimentar a rămas unul normal cu excepția înlocuirii mesei de seară cu o porție de kefir proaspăt.

Aşadar nu ezita să încerci şi tu acest remediu senzaţional. În afară de câteva kilograme bune, nu ai absolut nimic de pierdut!

Foto: oltenitainfo.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews