A luat o felicitare, a pictat pe ea şi când a dat cu banul pe vopsea, magia s-a produs! Trucul de care ai nevoie sigur pe 14 februarie

+2 click pentru
galerie

Un truc simplu, dar eficient te poate creşte în ochii celui care îţi e alături. Un truc a ajuns viral după ce mulţi alţi îndrăgostiţi s-au hotărât să-l încerce.

Ziua îndrăgostiţilor se apropie şi nu mai sunt decât două săptămâni! Uite o idee inedită de cadou pentru jumătatea ta! 

Ai nevoie de:

  • 3 pahare de plastic
  • vopsea acrilică şi două pensule
  • detergent de vase
  • un pix
  • lumânare
  • felicitare de Valentine's Day (cumpărată sau făcută manual)Pune într-un păhărel puţină vopsea acrilică, după care adaugă câteva picături de detergent şi amestecă cu pensula până ce e omogen.
Ideea felicitării este de spaţiu răzuibil, aşa că alege un model pe care poţi scrie un text pe care să-l ascunzi cu vopsea şi care ulterior să fie descoperit de jumătatea ta.

Scrie-ţi mesajul, după care freacă felicitarea cu o lumânare din ceară. Aplică vopseaua cu pensulele şi încearcă să faci forme şi o textură uniformă. La sfârşit, poţi corecta micile greşeli cu o agrafă de hârtie. (ATENŢIE: poţi curăţa doar suprafaţa pe care ai acoperit-o în prealabil cu ceară)

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews