A luat un prezervativ și s-a machiat cu el! Rezultatul, de neconceput

 
+5 click pentru
galerie

După ce boom-ul de video-uri cu trucuri de machiaj a apărut, de data asta totul se duce la un alt nivel: cum să realizezi make-up-ul cu ajutorul unui prezervativ.

Dacă credeai că e imposibil, acum, nu mai e! Deși pare o idee proastă la început, este un truc bazat pe logica utilității. Totul s-a născut din observarea dezavantajelor a doi bureți diferiți pentru machiaj: buretele de silicon, care nu absoarbe deloc produsul și buretele simplu, care blenduiește, dar absoarbe.

O tânără vloggeriță a lansat o nouă întrebuințare a prezervativului pentru a găsi o cale de mijloc!

A pus un prezervativ pe un burete normal de blenduit, pentru a aplica și întinde produsul pe toată fața. Mai apoi, după ce produsul a ajuns în locurile cheie, a scos prezervativul și a lăsat buretele normal gol doar pentru a blendui.

Rezultatul poate fi privit în imagini!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate