A pasat un măr la blender, apoi şi-a făcut singură o cremă intens hidratantă! Peste noapte a observat ceva incredibil la tenul ei

 

Ai tenul sensibil şi îţi găseşti foarte greu o cremă potrivită pentru pielea ta? Mai bine uiţi de produsele costisitoare din comerţ şi urmezi sfaturile unei tinere care a descoperit ceva incredibil.

Ca şi multe alte femei, această tânără avea probleme cu tenul, se confrunta cu iritaţii şi avea pielea uscată, aşa că şi-a făcut singură acasă o cremă de noapte intens hidratantă, într-un mod foarte simplu şi sănătos. Ingredientul de bază a fost un simplu măr, iar tenul ei s-a schimbat miraculos.

Încă de la prima aplicare, a observat o schimbare radicală peste noapte. Dimineaţa când s-a trezit, pielea ei arătă mult luminoasă, era hidratată, iar ridurile fine au fost vizibil estompate.

Ingrediente:

- un măr

- o cană de ulei de măsline

- o cană de apă de trandafir

Pentru a afla cât de rapid şi uşor a preparat tânăra această cremă şi cât de eficientă este, urmărind materialul video de mai jos!

Foto: Captură Youtube

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews