A pus bureţi pe fundul cuvei cu fructe şi legume! Ce s-a întâmplat după câteva zile cu ei te va lăsa mut de uimire

 

Deseori, mâncărurile pe care le preparăm au un gust uşor neplăcut deoarece capătă mirosul altor alimente din frigider. Pe de altă parte, fructele şi legumele proaspete trebuie consumate cât mai repede. Pentru a-ţi uşura munca, foloseşte trucul cu bureţi!

Păstrarea prospeţimii fructelor şi legumelor pare o misiune imposibilă în bucătărie, ceea ce duce la consumarea mai rapidă a acestora.

Uite ce trebuie să faci ca să ai mese mai gustoase doar punând bureţi în frigider

Pune la fundul cuvelor cu legume şi fructe câţiva bureţi astfel încât să acoperi întreaga suprafaţă. Bureţii vor absorbi umezeala în plus şi produsele vor fi uscate, fapt ce va încetini pierderea prospeţimii.

IMPORTANT: Nu uita să storci bureţii zilnic şi să-i schimbi la câteva zile!

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate