A uimit întreaga lume cu o fotografie postată la 24 de ore după ce a născut! "Naşterea ne deschide aşa cum un cutremur deschide pământul"

 

O femeie a şocat întreaga lume cu experienţa pe care a împărtăşit-o la nici 24 de ore după ce a născut. Aflată la a cincea naştere, Erica Andrews a dat o lecţie lumii printr-o simplă postare pe Facebook.

La câteva ore după ce a născut, Erica Andrews a postat o fotografie pe Facebook cu ea şi copilul căruia tocmai i-a dat naştere. Copilaşul stă într-o faşă legat de corpul femeii.

Fotografia nu a fost singura care a stârnit miile de controverse în mediul virtual, ci şi mesajul.


"Aşa arată o femeie la 24 de ore după ce a născut. Bebeluşul este în faşă, piele pe piele, scutece de adulţi şi o strălucire aparte. Naşterea ne deschide aşa cum un cutremur deschide pământul. Mă simt crudă", a scris femeia.

Aceasta a vorbit despre variaţiile psihice pe care le suferă mamele după naştere, considerând experienţa o sursă de putere: "Spaţiul gol din pântecul meu aduce un sentiment greu ce se sparge în realitate, dar când aud scrâncetul unei noi vieţi, căutându-mi pieptul, mă simt din nou întregită"

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews