A uimit întreaga lume cu o fotografie postată la 24 de ore după ce a născut! "Naşterea ne deschide aşa cum un cutremur deschide pământul"

O femeie a şocat întreaga lume cu experienţa pe care a împărtăşit-o la nici 24 de ore după ce a născut. Aflată la a cincea naştere, Erica Andrews a dat o lecţie lumii printr-o simplă postare pe Facebook.

La câteva ore după ce a născut, Erica Andrews a postat o fotografie pe Facebook cu ea şi copilul căruia tocmai i-a dat naştere. Copilaşul stă într-o faşă legat de corpul femeii.

Fotografia nu a fost singura care a stârnit miile de controverse în mediul virtual, ci şi mesajul.


"Aşa arată o femeie la 24 de ore după ce a născut. Bebeluşul este în faşă, piele pe piele, scutece de adulţi şi o strălucire aparte. Naşterea ne deschide aşa cum un cutremur deschide pământul. Mă simt crudă", a scris femeia.

Aceasta a vorbit despre variaţiile psihice pe care le suferă mamele după naştere, considerând experienţa o sursă de putere: "Spaţiul gol din pântecul meu aduce un sentiment greu ce se sparge în realitate, dar când aud scrâncetul unei noi vieţi, căutându-mi pieptul, mă simt din nou întregită"

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews