Adaugă ceapă, usturoi și apă de gură într-un recipient cu apă, apoi scufundă-ţi picioarele! Vei observa ceva minunat

 

Ai probleme cu picioarele şi te confrunţi cu tot felul de infecţii sau bătături? Ei bine, trebuie să ştii că sănătate picioarelor poate fi păstrată foarte uşor și cu ajutorul unor ingrediente extrem de simple, pe care oricine le are în casă.

Iată un mod ingenios de a trata naturist bătăturile, ciupercă piciorului sau alte infecţii fungice ale picioarelor, potrivit antenasatelor.ro. Trebuie pur si simplu să adaugi într-un reciepiect cu apă câte ingrediente banale, iar efectele vor fi de-a dreptul miraculoase.

1. Te poți vindeca de infecțiile fungice ale picioarelor făcând zilnic băi locale în apă de gură timp de 30 de minute. Apa de gură conține ingredienți importanți în acest sens, așa cum sunt alcoolul, oțetul și sucul de lămâie. 

2. Pentru a te vindeca de ciuperca piciorului poți folosi usturoi. Pur și simplu ține între degetele de la picioare puțin usturoi și lasă-l să acționeze timp de 24 de ore. 

3. Bătăturile picioarelor pot fi îndepărtate ușor cu ceapă. Tăie o felie groasă de ceapă, apoi o înmoi în oțet și o aplici pe talpă. Încălță apoi șosetele. Repetă procedeul până ce bătăturile se înmoaie și devin ușor de îndepărtat.

Foto: ampress.ro

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews