Ai de gând să faci sex diseară? Ce să nu mănânci înainte de asta!

 

Înainte de o partidă sănătoasă de sex ar trebui să ai câteva aspecte în vedere.  Printre aspecte se numără şi alimentaţia, care poate fi uneori chiar cauza unora dintre problemele tale din dormitor.

Cremvurştii şi alte grăsimi saturate îngroaşă sângele, fapt pentru care arterele din zona vaginală sau a penisului nu vor fi bine irigate. Pentru o partidă reuşită, ideal este ca sângele să inunde vasele din zona pubiană.

Menta - În timp ce o respiraţie urât mirositoare deranjează, prea multă prospeţime strică! Studiile au demonstrat că mentolul reduce temporar nivelul de testosteron, ceea ce scade totodată şi apetitul.

Cartofii prăjiţi sunt şi ei neindicaţi. Pe cât de gustoşi sunt, fac şi ei parte din grăsimile ce îngroaşă sângele. Dacă totuşi preferi cartofii şi nu te poţi despărţi de ei, ar fi bine să optezi pentru cartofii la cuptor sau copţi. Aceştia vor fi chiar benefici! Vor creşte secreţia de dopamină şi îţi vor îmbunătăţi performanţele dintre aşternuturi.

Carnea roşie, deşi e perfectă pentru o cină romantică, nu e indicată deloc înainte de sex. Aceasta se digeră foarte greu şi balonarea nu va întârzia să apară.

Brânza conţine şi ea ceva ce ţi-ar putea ruina seara. Aceasta are o enzimă ce produce balonare şi gaze, stări ce te-ar putea pune într-o ipostază jenantă.

Gustările sărate sunt cele mai păcătoase, având în vedere că reţin apa în corp. Acestea provoacă disconfort şi nu te vor lăsa să te bucuri de clipele de plăcere!

Iaurtul cu fructe duce la scăderea libidoului din cauza conţinutului mare de zahăr. Acesta mai poate provoca balonare sau flatulenţă.

Sursă: lyla.ro / ele.ro

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate