Ai pietre la rinichi dar nu vrei să ajungi pe masa medicului chirurg? Remediul NATURAL cu ingredientele pe care le ai ACUM în dulap!

 

Pietrele la rinichi sunt o problemă răspândită şi de cele mai multe ori intervenţiile chirurgicale provoacă teamă pacienţilor. În cazul în care pietrele nu au dimensiuni prea mari, operaţia poate fi ocolită cu ajutorul unui truc simplu.

Conform secretele.com, pietrele la rinichi se formează atunci când urina conţine o cantitate mai mare de substanţe cristalizate precum: calciul, oxalatul şi acidul uric. Acest surplus nu poate fi diluat suficient de către organism şi consecinţele nu întârzie să apară.

Oţetul de mere este cel mai des folosit pentru detoxifierea ficatului şi a rinichilor. Acidul citric din oţet ajută la dizolvarea pietrelor renale de dimensiuni mici şi corpul le poate excreta ulterior prin urină.

Există mai multe reţete pentru a combate această problemă.

1. Reţeta cu apă
Amestecă două linguri de oţet de mere organic cu 250ml de apă călduţă sau fierbinte. Bea preparatul pe stomacul gol.

2. Reţeta cu bicarbonat de sodiu
Amestecă două linguri de oţet de mere cu jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu şi un pahar de apă. Bea soluţia de două ori pe zi ş efectele nu vor întârzia să apară.

3. Reţeta cu miere
Amestecă o linguriţă de oţet de mere cu două linguriţe de miere şi consumă asta de două ori pe zi. Dacă vrei să sprijini efectele purgative, diluează preparatul într-un pahar de apă înainte de administrare.

4. Reţeta cu ulei de măsline şi suc de lămâie
Trebuie să amesteci o lingură de oţet de mere, 60ml de ulei de măsline organic extra-virgin, 60ml suc de lămâie cu 700ml de apă. După ce compoziţia se omogenizează, adaugă un pahar mare de apă. Bea câte 250ml din băutura la câte 30 de minute până epuizezi toată cantitatea preparată.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews