Ai probleme cu rinichii? Vindecă-te cu praf de copt şi acest ingredient! Efecte GARANTATE

 

Problemele la rinichi sunt destul de întâlnite, mai ales la persoanele ce au depăşit vârsta de 35 de ani. Deoarece unele tratamente prescrise de medic sunt foarte costisitoare, există şi remedii naturale alternative ce pot avea acelaşi efect.

Conform secretele.com, multe tratamente medicamentoase pot fi înlocuite cu uşurinţă de ingredientele din cămara noastră. Astfel, sarea, în combinaţie cu alt produs menit "prăjituritului" îţi vor şterge cu totul problemele cu rinichii.

Rinichii sunt cei care controlează şi monitorizează în permanenţă aciditatea sau pH-ul din sânge. Excesul de acizi provoacă inflamaţie şi provoacă numeroase boli, accelerând puternic îmbătrânirea.

Atunci când sângele devine prea acid, rinichii încep să producă bicarbonat pentru a restabili nivelul pH-ului din sânge.

Cum să îţi administrezi bicarbonatul de sodiu pentru a-ţi vindeca problemele la rinichi:
Ziua 1: ia jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu şi dizolvă-l sub limbă
Zilele 2-5: În 1,5 litri de apă potabilă, amestecă jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu şi jumătate de linguriţă de clorură de sodiu (sare). Consumă zilnic această cantitate de apă.
După ziua 5: Redu cantitatea zilnică la 1/4 dintr-o linguriţă de bicarbonat de sodiu şi la 1/3 dintr-o linguriţă cu sare. Cantitatea de apă nu trebuie schimbată. În cazul în care se instalează simptome de greaţă, ia doar bicarbonat de sodiu sublingual, la fel ca în prima zi de tratament.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate