Ai un folder în telefon care PĂSTREAZĂ toate fotografiile NUD pe care le faci! Ai grijă cine le vede

 

Dacă ești un utilizator înrăit al smartphone-ului, iar camera este o aplicație pe care o folosești foarte des, acest articol s-ar putea să te lumineze.

Pozele indecente sunt la modă, mai ales în lumea flirtului sau în cazul cuplurilor. Conform UNILAD, utilizatorii de smartphone-uri cu sistem de operare iOS sunt cei ale căror poze indecente sunt stocate într-un folder special în telefon. Acest folder identifică singur fotografiile făcute în lenjerie intimă sau chiar mai puțin și le păstrează într-o categorie secretă care nu apare pur și simplu la deschiderea aplicației de galerie foto.

Ca să ai acces la folder, tot ce trebuie să faci este să cauți cuvântul ”Brassiere” (n.r. - sutien) în bara de search în aplicația de galerie foto.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate