Ghimbirul este fără îndoială unul dintre cele mai populare condimente. E folosit pentru artrită, afecțiuni la stomac și gripe.
Conform House of Health, ghimbirul poate salva viața dacă este preparat într-un fel aparte, în combinație cu apa carbogazoasă. Deși ai auzit că acest tip de apă nu este bună pentru sănătate, de data asta are un rol important. Secretul stă în urmarea în detaliu a instrucțiunilor ce urmează să le citești.
Amestecul de ghimbir cu suc de lămâie verde, apă carbogazoasă și ghimbir este un remediu pentru cancer pe care foarte puțini îl știu.
Ai nevoie de:
articolul continua dupa recomandari
- 200g ghimbir mărunțit
- 50ml suc de lămâie verde
- 50g miere organică
- 1/2 cană apă carbogazoasă
- 450ml apă filtrată
Preparare:
Fierbe apa, apoi adaugă ghimbirul. Gătește la foc mic pentru cinci minute și lasă remediul la răcit pentru 20 de minute.
Într-un bol separat, prepară siropul. Amestecă jumătate din apa fiartă cu ghimbir cu jumătate de cană de apă carbogazoasă, apoi adaugă sucul de lămâie și miere. Amestecă bine, apoi consumă remediul.
Mod de administrare: de câteva ori pe săptămână. Înainte de începerea tratamentului, consultă medicul specialist.
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc