Andreea Esca, pusă pe glume! "Sunt expusă la muzeu până mâine"

+2 click pentru
galerie

Andreea Esca ne-a oferit un interviu incendiar. Detalii din viaţa ei personală nestiute de nimeni pana acum, au fost prezentate pe larg!

Ţinutele unora dintre cele mai renumite case de moda de la noi vor fi atracţia la Cluj, pentru că preţul lor va fi redus la jumatate.

"Este un festival, unde designer şi branduri cunoscute atât naţionale cât şi internaţionale îşi vând produsele la jumătate de preţ şi cred că este o bună oportunitate pentru clujeni să îşi poate achiziţiona o mulţime de lucruri pe care şi le doreau de mult care poate gândeau despre ele că sunt scumpe iar acum la jumătate de pret de ce nu. Acesta este timpul meu liber! Timpul meu liber este mai ocupat decât timpul meu ocupat. dar important este să faci ce-ţi place! Da! sunt expusă la muzeu până mâine!", a mărturisit Andreea Esca, aflată acolo.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Andreea a fost pusă şi pe glume, dar a şi mărturisit ceva important în ceea ce priveşte viaţa personală: "Le doresc tuturor clujenilor şi mai ales mătuşii mele şi verişorilor mei multe multe salutări, vreau să le spun că-i îngrăgesc foarte mult, mi se par din ce în ce mai creativi, iar Clujul este un loc unde cu siguranţă m-aş muta din Bucureşti"

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews