Andreea Tonciu şi-a pregătit cununia în cele mai mici amănunte! La ce va renunţa de dragul copilului său?

+2 click pentru
galerie

A aşteptat o viaţă ziua aceasta şi într-un final a venit! Andreea Tonciu renunţă oficial la burlăcie! Bruneta a povestit, în exclusivitate, pentru Antena Stars cum se comportă viitorul soţ cu ea, dar şi cum stă cu pregătirile pentru marele eveniment.

Andreea a vorbit cu zâmbetul pe buze despre cum va decurge cea mai fericită din viaţa ei. De asemenea, a povestit şi cum se înţelege cu viitorul ei soţ.

"Soţul meu are foarte mare grijă de mine, deci întotdeauna îmi spune: "Mă duc să rezolv eu toate treburile, tu stai în casă, stai în pat, odihneşte-te să nu păţeşti ceva, că asta mică trebuie să fie în regulă, stai liniştită, totul o să fie bine, deci e, este un bărbat foarte pozitiv, un bărbat foarte calm. Mă temperează foarte mult, chiar mă calmează foarte mult, e aşa exact ceea ce-mi trebuia, eu fiind o fire ştii cum eram eu, mai vulcanică, mai colerică, el este foarte calm, foarte blând şi foarte calm," a spus Andreea Tonciu, la Antena Stars.

Urmăriţi întregul interviu în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews