Anul 2016 aduce multe schimbări! Care este zodia care îţi va marca viaţa?

 

Anul 2016 vine cu multe schimbări pe toate planurile, pentru fiecare zodie în parte. Astfel, în viaţa fiecărui nativ va apărea la un moment dat o persoană care îi va schimba viaţa într-un mod radical.

Fie că este vorba despre o persoană iubită, sau fie că este vorba de un prieten sau o rudă, o anumită zodie va avea o influenţă semnificativă în viaţa fiecăruia dintre noi. Iată care este zodia care îţi va marca viaţa în anul 2016, în funcţie de zodia ta, potrivit thewoman.md.

Berbec

Capricornul este semnul zodiacal care îți va marca existența în cursul lui 2016. Dacă ești într-o legătură spirituală cu acest semn, viața ta de acum încolo va decurge fără probleme, iar anul acesta va fi primul în care nu te vei mai obosi să găsești soluții. Capricornul în viața ta te va tempera, iar faptul că este rațional , te va ajuta să vezi lucrurile foarte clar și să iei o decizie care își va schimba viața.

Taur

În cazul Taurilor, latura curioasă și pasională a Săgetătorului va fi decisivă pentru ca nativii acestui semn să ia o hotărâre pe care o amânau de multă vreme. Te vei reapuca de studii la care renunțasei sau te vei căsători anul acesta. Dacă nu cu un Săgetător care te iubește, atunci cu un alt nativ, însă Săgetătorul te va face să realizezi și să-l accepți pe bărbatul din viața ta.

Gemeni

Pentru nativul din Gemeni, Racul va fi un motiv de iluminare. Gemenii vor parcurge un drum spiritual pe care îl acceptă cu greu, dar în cele din urmă vor ceda. Își vor da seama care sunt adevăratele valori în viață, deci va fi un an al epifaniei. Iubirea și căldura cu care te va acoperi nativul zodiei Rac, pe care dacă nu l-ai cuboscut până acum urmează să-l întâlnești, te vor face să nu-ți mai dorești petreceri și câștiguri financiare, ci să îți întemeiezi o familie.

Rac

Pentru tine esențial anul acesta va fi aspectul social. Cu Jupiter în cea de-a treia casă te va ajuta să transmiți mesajele așa cum nu ai putut până acum. Cu un atu în comunicare, Balanța îți va marca viața anul acesta, când vei reuși să-ți îmbunătățești calitățile de comunicare. Această perfecționare va conduce la schimbarea jobului, cu unul într-un domeniu la care visezi demult.

Leu

Sănătatea va fi prioritară pentru tine anul acesta, aspect pe care l-ai igmorat până acum, din dorința de a face cât mai multe, cât mai eficient și într-un timp cât mai scurt. Acest lucru a dus la neglijarea sănătății, iar acum tragi ponoasele. Zodia care îți va marca viața va fi Fecioara, o prietenă, iubit sau chiar o persoană pe care o întâlnești anul acesta și care te va determina să nu te mai lași pe planul doi. Cât despre câștigurile pentru care ai tras atât de mult în ultimii ani, nu-ți face probleme. Anul acesta este anul tău.

Fecioara

Un nativ din Pești îți va zdruncina lumea anul acesta. Poate vei începe alături de el un drum nou, ori te va convinge că nu faci ceea ce îți este menit și trebuie să o iei de la capăt în carieră, iubire, etc. Este posibil să te muți în altă țară anul acesta, tot influențată de un nativ al acestui semn.

Balanța

Anul acesta vei avea parte de vacanța vieții tale. Cu Jupiter în cea de-a 12-a casă, a relaxării, Balanța va avea un an plin. Însă nu de activități legate de muncă, ci de distracție. Un nativ în Taur te va ajuta să cunoști colțuri ale lumii și experiențe pe care nu le-ai mai trăit până în acum. Va fi un an al cunoașterii spirituale, datorită căreia îi vei fi veșnic recunoscătoare Taurului, chiar dacă, poate, va fi o prietenie sau relație care un va dura.

Scorpion

Leul va fi zodia care îți va marca destinul, iar anul 2016 va fi decisiv pentru tine. Preocupat de acțiuni mărețe în privința actelor de caritate, Leul te va ajuta să vezi care este domeniul de voluntariat pe care trebuie să îl alegi. Pentru că anul acesta Jupiter va fi în cea de-a 11-a casă, a acțiunilor umanitare, te vei îndrepta către acest sector, ajutată de Leu.

Săgetător

Scorpionul va ajuta ambițiile de a promova în carieră ale Săgetătorului. Va primi sfaturi, va da recomandări și va pune umărul pentru ca Săgetătorul să poată ajunge anul acesta în vârf.

Capricorn

Berbecul va juca cel mai important rol pentru Capricorn în 2016. Te va ajuta să te apropii de cei care țin cu adevărat la tine, să întărești legăturile familiale și cu prietenii. Este posibil ca, datorită unui nativ în Berbec să începi să-ți dorești să ai o familie și tu, la rândul tău: fie să te căsătorești, fie să faci un copil.

Vărsător

În 2016, reprezentantele zodiei Vărsător vor experimenta dragostea adevărată. Un Săgetător te va face să nu mai bați la porți care nu-ți erau destinate să se deschidă. Va fi vorba fie de sentimente de prietenie pură, fie vei trăi o poveste de iubire ca în filmele cu final fericit.

Pești

Peștii și Gemenii vor fi într-o legătură specială în 2016. Un nativ din Gemeni va ajuta reprezentantele acestei zodii să dea lovitura. Îți vei deschide o afacere, iar un Geamăn îți va da sfaturile cele mai bune, va face toate drumurile pentru tine și va fi partenerul tău în tot acest demers.

Foto: arhivă

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate