Aplică un plic de ceai pe buze şi vezi ce se întâmplă! Surpriza pe care toate femeile o au după ce încearcă remediul

 

Mitul plicului de ceai pe buze a făcut înconjurul internetului şi a uimit mii de femei.

Odată cu venirea frigului, intervin şi zeci de probleme de care nu ştim cum să scăpăm mai repede: răcim, ni se crapă buzele, ni se aspreşte pielea şi ne deshidratăm. Una dintre probleme are o rezolvare simplă şi nu ai nevoie decât de un plic de ceai.

Hidratarea buzelor uscate sau crăpate este o problemă pentru care fiecare femeie e nevoită să ţină în geantă un strugurel. Un remediu natural şi simplu poate fi alternativa prefectă.

Tot ce trebuie să faci este să scufunzi pentru câteva secunde pliculeţul de ceai în apă caldă, să storci excesul de apă şi să ţii pliculeţul pe buze pentru cinci minute. Eventual, ar fi de ajutor şi un masaj cu mişcări fine.

Repetată în fiecare zi, această procedură îţi va vindeca buzele de crăpături şi vor fi hidratate permanent.


A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate