Sânziana Buruiană nu stă locului! Alăptează şi merge la solar! "Este un risc mare pe care şi-l pune în spate"

+2 click pentru
galerie

După ce i-a luat fetiţei ei suzetă cu pietricele fără să ia în calcul riscurile, Sânzi îi pune iar viaţa în pericol micuţei Isabela.

De când a devenit mămică de fetiţă, Sânzi ar face orice ca fetiţa ei să fie cel mai răsfăţat copil din lume. De curând, Sânzi a trecut pe la solar chiar dacă în această perioadă încă mai alăptează, ceea ce îi pune sănătatea în pericol micuţei.

"Cu solarul nu e în regulă niciodată. Sunt păreri împărţite în ceea ce priveşte beneficiile solarului. În funcţie de durata expunerii, sunt păreri care spun că efectele ar fi asupra consistenţei laptelui matern. Este un risc mare pe care şi-l puen în spate. În aceste condiţii riscul de a se produce leziuni loacle ce se pot infecta şi pot transmite microorganisme în copil este destul de mare. Acest lapte matern are şi el efecte negative asupra copilului", a explicat medicul.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, în urmă cu doar câteva luni, cu Nicolae Zuluf, iar recent a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Izabela Ștefania Ioana.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews