Bărbaţii au experimentat crampele pe care femeile le au la menstruaţie! Reacţiile au fost filmate

 
+2 click pentru
galerie

V-aţi întrebat vreodată cum ar suporta bărbaţii durerile menstruale? Răspunsul a venit printr-un filmuleţ ce a ajuns viral pe internet.

Conform TheFrisky.com, în 2011 un artist japonez a inventat un dispozitiv pe nume Sputniko ce putea simula durerile menstruale pe care femeile le resimt prin electrozi. Aceşti electrozi provoacă crampe abdominale asemănătoare cu cele ale femeilor.

Din 2011 şi până la momentul actual, aparatul a fost expus la Muzeul de Artă Modernă.

Acum, la câţiva ani, acest dispozitiv a fost testat pe bărbaţi, momentul fiind filmat. Clipul a ajuns viral pe Internet şi a provocat zeci de controverse şi hohote de râs.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate