VINERI, 21 FEBRUARIE 2014

Bătaie ca-n filme în platourile Antena Stars!

Momente uluitoare în culisele emisiunii Necenzurat. S-au umflat muşchii pe Renata şi pe fosta blondă a lui Iri, aşa că, la finalul emisiunii, au pornit un adevărat meci de box.  

Înjurături și păruială mai ceva ca în filme în culisele Antena Stars. Protagonistele au fost nimeni altele decât Mariana Roșca și Renata, iubita lui Leo de la Strehaia. După emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, cele două vedete din showbiz-ul românesc s-au dezlănțuit și pentru căteva minute s-au crezut în ringul de box. Fetele și-au aruncat cuvinte grele, dar mai ales pumni.

COMENTARII

STAR NEWS

Andreea Bănică nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă!

acum 4 zile

Andreea Bănică are o fetiţă splendidă pe nume Sofia pe care o iubeşte nespus, dar ia în calcul și posibilitatea de a-i oferi un frățior sau o surioară atunci când va veni momentul.

STAR NEWS

Totul despre bărbatul din viaţa lui Catrinel Menghia!

acum 4 zile

Catrinel Menghia îşi trăieşte visul departe de România, în Italia, acolo unde a cunoscut atât succesul profesional, cât şi marea dragoste. De profesie regizor, iubitul frumoasei românce a cerut-o deja de nevastă şi-şi fac planuri de viitor.

STAR NEWS

Vedetele Antena Stars susţin campania de siguranţă rutieră “Centura de sigurantă este greu de ignorat”

acum 5 zile

În România, 6 din 10 conducatori auto refuză să poarte centura de siguranta. În plus, bărbaţii au cu 77% mai multe şanse de a-şi pierde viaţa într-un accident auto decât femeile şi, anual, de trei ori mai mulţi bărbaţi decât femei îşi pierd viata în accidente auto. Pornind de la aceste statistici, Antena Stars s-a alăturat iniţiativei lansate de ACR într-o campanie de responsabilizare socială inedită, care îşi doreşte să transforme centura de siguranţă într-un accesoriu imposibil de ignorant şi să schimbe obiceiul celor care călătoresc cu maşina.

STAR NEWS

Daniela Crudu, distracție în club până dimineața

acum 11 zile

Daniela Crudu a revenit la vechile obiceiuri! Bruneta a decis că cel mai bine pentru ea este să-l uite definitiv pe Nilă și să își vadă de viața ei. Cruduţa și-a luat prietenele și s-au distrat în club până dimineața!

STAR NEWS

Horoscop - 10/10/2014

acum 11 zile

Trigonul Marte-Jupiter ne face pe toţi să acordăm mai multă importanţă problemelor concrete, mai ales celor legate de legislaţie.

Mireasa pentru fiul meu

mireasapentrufiulmeu.a1.ro


Acces direct

accesdirect.a1.ro


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Asistentele
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!