Care este cea mai PUTERNICĂ zodie FEMININĂ? Niciun bărbat nu-i poate rezista

 

Există oameni care cred în zodii, dar şi în felul în care acestea le influenţează personalitatea, însă de asemenea sunt şi persoane care nu vor să audă de asemenea lucruri.

Cu toate acestea, astrologii spun că există o strânsă legătură între perioada din an în care s-a născut un om şi personalitatea sa. Dar te-ai gândit vreodată cât eşti de puternică şi câtă stăpânire de sine ai în funcţie de zodie? Ei bine, specialiştii au descoperit care este cea mai mai puternică zodie feminină, din toate punctele de vedere.

Femeia Taur este cea mai puternică femeie a zodiacului atât fizic, cât şi psihic. Aceasta nu se lasă niciodată mai prejos decât maximul şi nu se mulţumeşte cu nimic altceva în afară de reuşită şi succes. Este o fire senzuală şi are rezolvarea pentru fiecare problemă ce îi iese în cale, indiferent de dificultatea acesteia şi de cine este implicat.  Ea va motiva orice tip de bărbat şi va face din el un lider adevărat, atâta timp cât o ascultă şi face întocmai că ea, potrivit site-ului yve.ro.

Aflată sub guvernarea zeiței Venus, femeia Taur cucerește prin farmecul ei nativ, prin atracția către frumos și prin atenția pe care o acordă înfățișării perfecte. În schimb, precum patronul necuvântător al zodiei sale, această nativă da dovadă de o mare încăpățânare și poate fi greu de urnit, atunci când nu îi sunt respectate dorințele și felul tipic de a acționa, conform garbo.ro.

Femeia Taur aduce multă loialitate, gingășie și senzualitate într-o relație de dragoste, însă are nevoie la rândul ei de stabilitate și confort emoțional. Respectarea unei rutine zilnice și încrederea în forțele proprii sunt de o mare importantă pentru această nativă, care nu va accepta nicicând să fie supusă, sau îngrădită în obiceiurile sale. 

Perspectiva patriarhală asupra unei relații de dragoste este pe cale de dispariție. Cu toate acestea, ideea de putere și dominare masculină face parte încă din imaginarul (erotic și nu numai) feminin, însă nu pentru toate reprezentanțele sexului frumos.

Ba mai mult decât atât, fiind vorba de o zodie de Pământ, simțul posesiei face parte din noțiunea de stabilitate a Tauroaicei, inclusiv în dragoste. De aceea, femeia Taur va acceptă să fie "a cuiva și numai a cuiva", însă numai dacă va deține, la rândul ei, cheia puterii în relație.

Foto: astrology.com.au

M.T.Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate