Catrinel Menghia a vorbit deschis despre logodnicul ei: "Facem sărbătorile împreună!"

+2 click pentru
galerie

Iubirea lor depășește toate granițele, chiar și pe cele ale Italiei. Catrinel Menghia și logodnicul ei au petrecut Paștele catolic într-o stațiune montană luxoasă, iar fericirea şi distracţia au domnit pe pârtiile de schi.

Fericirea se citește pe chipurile lor atunci când sunt împreună. Catrinel și logodnicul italian au petrecut cele mai romantice sărbători pascale. Au schiat, au făcut zeci de fotografii și s-au răsfățat cu gesturi tandre. Când nu a stat la brațul lui Massimiliano, românca noastră s-a distrat pe patinoar alături de prietenele ei și a zâmbit mai tot timpul.

Zilele trecute, Catrinel Menghia și logodnicul ei, Massimiliano Di Lodovico, au fost, de Paștele Catolic, într-o stațiune montană.

"Massimiliano este... a fost cel mai bun prieten al meu  și dintr-o mare prietenie s-a născut o frumoasă poveste de dragoste. Se cunoaște cu familia mea, părinții se cunosc. Facem sărbătorile împreună. Fiecare Crăciun, Paște," a spus Catrinel Menghia, pentru Antena Stars.

Urmăreşte materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews