Ce face Carmen Minune pentru a străluci la fiecare apariţie: "E o necesitate, nu mai e un moft să ai grijă de imaginea ta!"

+2 click pentru
galerie

Ca orice artist ca ţine la imaginea lui, Carmen Minune face tot ce este nevoie pentru a arăta perfect. Nu contează că este încă o adolecentă, cântăreaţa se respectă ca o adevărată femeie, aşa că apelează la specialişti pentru arăta perfect.

Carmen Minune a mers, astăzi, la un salon profesionist pentru a se machia pentru o petrecere la care va merge în această seară. Cântăreaţa a mărturisit şi câteva din secretele ei de frumuseţe.

"Am venit aici să mă aranjez. Roberta îmi face un make-up, dar şi un tratament pe care l-am aplicat. Diseară merg la un party, pentru că este ziua finuţei mele şi trebuie să am look impecabil. E o necesitate, nu mai e un moft, pentru că tu ai o imagine şi trebuie să o menţii în semn de respect pentru cei care te ascultă. 

Pe la vreo 13 ani, când a apărut Rihanna rasă în cap, am avut aşa o criză şi am vrut şi eu să mă rad în cap, dar nu m-au lăsat ai mei. Când au auzit, s-au speriat," a spus Carmen Minune, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews