Ce face Carmen Minune pentru a străluci la fiecare apariţie: "E o necesitate, nu mai e un moft să ai grijă de imaginea ta!"

+2 click pentru
galerie

Ca orice artist ca ţine la imaginea lui, Carmen Minune face tot ce este nevoie pentru a arăta perfect. Nu contează că este încă o adolecentă, cântăreaţa se respectă ca o adevărată femeie, aşa că apelează la specialişti pentru arăta perfect.

Carmen Minune a mers, astăzi, la un salon profesionist pentru a se machia pentru o petrecere la care va merge în această seară. Cântăreaţa a mărturisit şi câteva din secretele ei de frumuseţe.

"Am venit aici să mă aranjez. Roberta îmi face un make-up, dar şi un tratament pe care l-am aplicat. Diseară merg la un party, pentru că este ziua finuţei mele şi trebuie să am look impecabil. E o necesitate, nu mai e un moft, pentru că tu ai o imagine şi trebuie să o menţii în semn de respect pentru cei care te ascultă. 

Pe la vreo 13 ani, când a apărut Rihanna rasă în cap, am avut aşa o criză şi am vrut şi eu să mă rad în cap, dar nu m-au lăsat ai mei. Când au auzit, s-au speriat," a spus Carmen Minune, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews