Ce gesturi bizare fac femeile atunci când sunt în intimitate. Nu ar recunoaşte niciodată – VIDEO

 

Femeile, în intimitate, recurg la anumite gesturi pe care, în public, nu le-ar recunoaște sub nicio formă. Cu siguranţă ți-am stârnit o urmă de curiozitate!

Una dintre chestiile ciudate făcute de reprezentantele sexului frumos este să-și pipăie sânii. Un alt gest, mai practic de data aceasta, este să-și tragă de inconfortabilii chiloți tanga atunci când le deranjează la posterior.

Un alt obicei este acela de a îndepărta cu mâna pielea moartă de pe tălpi. Poate părea un gest scârbos dar este foarte practicat. Și dacă tot suntem la acest capitol trebuie să specificăm că femeile au tendința să-și verifice consistența cheagurilor sângelui menstrual.

De cele mai multe ori când ajung acasă femeile ard de nerăbdare să scape din încorsetare și își arunce cât colo sutienul. Acesta fiind efectiv primul lucru pe care îl fac atunci când intră pe ușă.

O altă ciudățenie, dar și o necesitate, este aceea de a strânge părul din scurgerea de la cadă. O modalitate simplă de a desfunda instalația, dar și o particularitate a lor.

Când vremea este răcoroasă femeile tind să se epileze mult mai rar, dar asta o știai deja.

Atunci când vor să se descarce de tensiune și să tragă un plâns zdravăn, fetele apelează la melodii sau filme extrem de triste. Un fel de catharsis. Pentru mai multe ciudățenii, în filmulețul de mai jos!

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews