Ce sacrificii face Monica Gabor pentru Mr. Pink

 

Monica Gabor s-a dat singură de gol. În America nu curge doar lapte şi miere şi viaţa ei nu e mereu pink. Şi pentru Mr. Pink al ei face mari sacrificii. Fosta doamnă Columbeanu trebuie să se controleze şi când merge pe stradă.

Monica Gabor face multe sacrificii ca să rămână veșnic tânără și frumoasă pentru Mr. Pink. Vedeta vrea cu orice preț să-și protejeze până și pielea fină de razele soarelui, așa că fosta scorpie de la Izvorani poartă mănuși pentru protecție de fiecare dată când se plimbă cu bolidul de lux

Protecția ca protecția...dar Moni vrea să arate cât de generos și iubitor este Mr. Pink cu ea, așa că defilează cu inelul cu diamant chiar și peste mănușă.

Să fie, oare, vedeta atât de speriată de bătrânețe? Căci a mărturisit de nenumărate ori câte eforturi face pentru a rămâne tânără, probabil și pentru a fi cât mai pe placul lui Mr. Pink.

"Fac parte din cele 90 la suta dintre femei care au celulita si cu ajutorul acestui tratament chiar am scapat de celulita, nici mie nu mi-a venit sa cred. Chiar avem mereu aceasta problema, vrem sa aratam mereu cat mai bine, mai ales cu trecerea timpului si dupa ce ai trecut printr-o sarcina", spune Monica. 
Ei bine.. toate aceste sacrificii nu sunt în zadar, pentru că Monica Gabor se menţine la înălţime pentru iubi cel bogat.

Toate detaliile, în video de mai sus. 

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate