Cea mai infidelă zodie! Nativii care înşală cel mai mult

 

Infidelitatea e boală grea, ei suferă de ea! Una dintre cele 12 zodii cumulează defectele sau calităţile ce conduc la diverse aventuri.


Nativii Berbeci caută noi provocări şi sunt primii candidaţi în privinţa lipsei de loialitate din întregul horoscop. Ei sunt cei mai aprinşi parteneri, indiferent că sunt femei sau bărbaţi. Aceştia merg pe premisa "în dragoste este permis orice", fapt pentru care îşi permit diverse escapade.

Pe cât de repede se aprind, pe atât de repede îşi pierd interesul, mai ales atunci când sunt siguri de admiraţia şi dragostea necondiţionată a partenerului de viaţă sau chiar a amantului/amantei.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate