Cea mai mincinoasă zodie. Nativii acestui semn zodiacal te păcălesc natural, fără să "se chinuie" deloc

 

Fecioara minte ca la carte, pentru Tauri minciuna nu există ca noţiune, dar, de departe, cel mai bine "echipat" semn zodiacal când vine vorba să denatureze adevărul este Geamănul.

Gemenii sunt, în general, extrem de isteţi şi foarte “adaptabili”, deci minciunile pot să apară în mod natural, fără să “se chinuie” prea mult.

Par mincinoşii perfecţi, dar deseori sunt prinşi, din cauza faptului că înfrumuseţează mult prea mult adevărul. Dacă un nativ al zodiei Gemeni îşi pune mintea la contribuţie, ce iese din gura lui poate fi un adevărat scenariu de film. Tocmai pentru că nu cunosc limită, sunt prinşi de multe ori. Aşadar, ai grijă cu Gemenii din preajma ta!

Citeşte şi:

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate