Cea mai simplă metodă naturală de a scăpa de candidoză! Secretul este un condiment banal pe care îl ai în bucătărie

 

Fiecare femeie a avut probabil, cel puţin o dată în viaţă, probleme cu zona intimă. Fie că au fost minore, sau au provocat ceva mai multe neplăceri, acestea nu trebuie să fie deloc neglijate, pentru că se pot agrava.

Una dintre cele mai comune probleme este candidoza, iar apariţia acesteia este cauzată de o ciupercă denumită Candida Albicans. Primele simptome ale candidozei vaginale sunt apariția unei leucorei cu anumite caracteristici alb-brânzoasă, prezența pruritului vaginal cu extinderea acestuia spre zona ano-rectală și dispareunie, durerea la contactul sexual, în cazul femeii, potrivit sanatate.bzi.ro.

În cazul bărbatului nu se manifestă. Acesta este purtător sănătos și rezervor de candida. Studiile științifice au arătat că scor­ţişoara posedă calităţi antifungice puternice.

Cercetătorii germani au descoperit că există un condiment banal pe care oricine îl are în propria casa, care poate vindeca în totalitate această infecţie. Ei spun că o hârtie de toaletă impregnată cu scorţi­şoară ar permite eliminarea totală a candido­ze­lor. Iată cum trebuie să procedezi!

Pune pe foc 4 l de apă și adăugă 8 batoane de scor­ţişoară rupte bucățele. Lasă totul să fiarbă încet circa 5 minute, apoi ia apa de pe foc și las-o să se "odih­nească" aproximativ 45 de minute.

Unii tera­­peuţi sugerează utilizarea acestei soluții pen­tru spălături vagi­nale (cu ajutorul unei pompițe din cau­ciuc). Alții afirmă că este su­ficient să se bea decoctul cu scorţi­şoară pentru a vindecă micoză.

Foto: Hepta

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews