Cel mai bun mic dejun pentru perioada postului! Este delicios, sănătos, ţine de foame şi te scapă de kilogramele în plus

 

Dacă eşti hotărât să ţii tot Postul Paştelui, însă nu mai ştii cum să-ţi variezi dieta, ei bine această idee este perfectă pentru tine. Ba mai mult decât atât, dacă ţii o dietă şi vrei să slăbeşti rapid, acest preparat este perfect pentru micul dejun.

Este foarte sănătos și ține mult timp de foame, ba chiar te ajută că arzi calorii pe tot parcursul zilei şi vei mânca mai puţin. Terciul de ovăz cu nuci și fructe este perfect pentru a începe o zi de post. 

Iată cât de simplu se prepară această reţetă, potrivit sanatate.bzi.ro.

Pune la fiert 2 linguri cu fulgi de ovăz, 1 lingură fulgi de cocos, puțină sare de mare și apă cât să fie de un deget peste ingrediente. Se lasă la fiert la foc mic până când ovăzul absorbe apa, aproximativ 2-3 minute. Pentru a-l îndulci folosește o banană sau câteva stafide, adăugând apoi câteva nuci crude.  

Astfel obții un mic dejun echilibrat, sățios, de post care conține carbohidrați complexi din ovăz, proteine din nuci, grăsimi sănătoase din nucă de cocos și vitamine din fructe proaspete.

Poftă bună!

Foto: sanatate.bzi.ro

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest